Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerrotterdam.nl


  Online waarzeglijn met online waarzeggers uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Rotterdam geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van online waarzeggers uit Rotterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,

Het gesprek met Anne heeft mij heel goed gedaan. Invoelend, snel inzicht in de situatie. Veel dank Anne.




Ervaring van anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Wauw. Ik kan niet anders dan je geloven . Gelukkig ben jij er altijd voor mij . Dikke kus en wens je ontzettend liefde xxx.




Ervaring van Zoe met waarzegger Anne   Ervaring van Zoe met waarzegger Anne   Ervaring van Zoe geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,
Veel dank dat je me geholpen hebt mijn angst los te laten en mij weer met mijn voeten op de grond hebt gezet. Dankzij jou voel ik weer de verbinding.
Hartegroet van Else.




Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,

Dank je voor je inzicht en juiste antwoorden, zo zuiver in voorspelling, en aanvoelen dank je wel ik vind je een mooi mens liefs yvonne.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Anne   Ervaring van Yvonne met waarzegger Anne   Ervaring van Yvonne geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankuwel lieve anne.




Ervaring van Chris met waarzegger Anne   Ervaring van Chris met waarzegger Anne   Ervaring van Chris geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Net een heel fijn verhelderend gesprek gehad met Anne.
Ze is iemand die heel goed kan invoelen en inzien in situaties en personen.
Het gesprek met haar heeft mij heel goed gedaan. Ik raad haar ook echt aan voor iedereen.
Dank je wel Anne. Fijn dat er zulke mensen als jou zijn.




Ervaring van Leonne met waarzegger Anne   Ervaring van Leonne met waarzegger Anne   Ervaring van Leonne geplaatst op 10 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne. Dank je wel voor het verhelderende gesprek.
Begreep echt wat je bedoelde.
Je zat ook 100% goed. Lieve groet, Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Anne   Ervaring van Daphne met waarzegger Anne   Ervaring van Daphne geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne, je bent echt een luisterend oor je kan goed invoelen op een persoon. Je doet voorspellingen in de mate van het mogelijke omdat niet alles vaststaat dank.




Ervaring van Veerle met waarzegger Anne   Ervaring van Veerle met waarzegger Anne   Ervaring van Veerle geplaatst op 21 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne bedankt een mooi consult zo helder en duidelijk ook wat ik voel ik kan weer verder het komt goed ik voel het. Een echte aanrader.




Ervaring van amanda met waarzegger Anne   Ervaring van amanda met waarzegger Anne   Ervaring van amanda geplaatst op 20 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne is geweldig medium ze zegt het precies goed. To the point geen verhaal er omheen gewoon top vind haar de allerbeste xx bel haar voortaan. Lieve rustige energie heeft ze xx liefs Anja en hartstikke bedankt Anne xx.




Ervaring van Anja vR met waarzegger Anne   Ervaring van Anja vR met waarzegger Anne   Ervaring van Anja vR geplaatst op 2 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dankjewel Anne voor het fijne gesprek en jouw voorspellingen komen dus echt uit. Tegoed was helaas op maar spreek je gauw weer. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra met waarzegger Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Hallo Anne

Bedankt voor je antwoorden.
Ik laat het zeker zinken.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Anne   Ervaring van Rita met waarzegger Anne   Ervaring van Rita geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne je bent een geweldig warm medium ik ervaar de gesprekken als zeer verhelderend en helend.




Ervaring van Sylvia met waarzegger Anne   Ervaring van Sylvia met waarzegger Anne   Ervaring van Sylvia geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  je bent een fantastisch medium. bel je zeker terug.




Ervaring van Tim met waarzegger Anne   Ervaring van Tim met waarzegger Anne   Ervaring van Tim geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Ik wil je heel erg bedanken voor het fijne consult van gisterochtend. Ik was verdrietig omdat ik d.m.v een systeemopstelling van mijn kinderen iets te zien kreeg wat ik in de realiteit totaal niet kon plaatsen. Je hebt mij heel liefdevol gerustgesteld en mij een oefening meegeven om via mijn hogere zelf te gaan communiceren. Ons gesprek is ontzettend binnengekomen en heeft in de energie veel gedaan. Ik voel al twee dagen een echte verandering, een transformatie bij mezelf. Dank je wel lieve Anne.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne, je hebt mij zo vaak tot rust gebracht wanneer de emoties mij teveel werden. Je hebt mij helderheid gebracht wanneer ik zelf het even niet meer wist. Dank je voor jouw energetische en spirituele begeleiding. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Anne   Ervaring van M met waarzegger Anne   Ervaring van M geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dank je wel lieve Anne. Jouw spirituele begeleiding is zo waardevol voor mij. Ik zal blijven doorschrijven.




Ervaring van Malika met waarzegger Anne   Ervaring van Malika met waarzegger Anne   Ervaring van Malika geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Zij heeft mij uitstekend begeleid met mijn Innerlijk Kind. Een probleem waar ik heel mijn leven mee zit rond te lopen, dat heeft ze goed aangevoeld en mij alles rustig en mooi duidelijk gemaakt met de technieken die ze me heeft aangereikt. Als je meer in je Innerlijke Kracht wil komen, wil loslaten, bewuster wil worden van jezelf en de dingen die rondom jou gebeuren, bel dan zeker naar Anne. Ik ben supercontent.




Ervaring van Leonie met waarzegger Anne   Ervaring van Leonie met waarzegger Anne   Ervaring van Leonie geplaatst op 17 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne,
Hartelijk dank. Je hebt me weer geholpen een stuk uit mijn verleden achter mij te laten. Ik voel me sterker, en sta letterlijk en figuurlijk steviger in mijn schoenen. Jij helpt mensen vooral zichzelf te helen waardoor er nieuwe mogelijkheden komen. Dat is waar het om draait. Je bent een prachtvouw. Liefs, Else.




Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else met waarzegger Anne   Ervaring van Else geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Ik heb het consult met Anne positief en prettig ervaren. Het mooie vond ik de wisseling tussen een goed gesprek en de ademhalingsoefening om dicht bij jezelf te komen, zodat je weer een boost krijgt om de situatie het hoofd te kunnen bieden. Enorm dankbaar. Ik gun iedereen een gesprek met Anne.




Ervaring van Nicha met waarzegger Anne   Ervaring van Nicha met waarzegger Anne   Ervaring van Nicha geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met waarzegger Anne   Ervaring van C met waarzegger Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dank je Anne voor je hulp bij het oplossen van mijn probleem. Ik heb het gevoel volledig bij de kern te zijn gekomen. Je was zorgvuldig, liet mij de ruimte en bleef geduldig. Hartegroet, Irene.




Ervaring van Irene met waarzegger Anne   Ervaring van Irene met waarzegger Anne   Ervaring van Irene geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Duizendmaal dank voor de healings
Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Anne   Ervaring van Inge met waarzegger Anne   Ervaring van Inge geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dag Anne,

Had je vanmiddag aan de telefoon en wil je weer bedanken voor het prettige gesprek en de loepzuivere inzichten. Het is altijd een genot om met je te praten, lieve Anne. Xxxxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.




Ervaring van Wendy met waarzegger Anne   Ervaring van Wendy met waarzegger Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Een heel fijne ervaring.
Anne heeft inzage gegeven in de dynamiek waarmee ik dealde en een oefening aangereikt, terplekke, om dat wat daaraan ten grondslag lag de aandacht te geven die het nodig had.
Dankbaar voor het consult.




Ervaring van Rianne met waarzegger Anne   Ervaring van Rianne met waarzegger Anne   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Lieve Anne, Ik had je vanmiddag aan de lijn, maar het gesprek werd verbroken, tijd was om. Gelukkig had je al mijn vragen reeds beantwoord, waarvoor hartelijk dank. Voor mij ben jij de beste.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Liefste Anne, ik heb je zopas gesproken (19/6/2020) en heb een uitgebreid consult gehad. Anne jij bent echt zo accuraat en dit zeg ik niet om je te plezieren. Het contact met de overleden dierbaren is ook zo hartverwarmend. Aan alle mensen, indien je bevestiging nodig hebt ivm overledenen, Anne is het meest aangewezen kanaal en zij staat ook in de juiste verbinding met hen. Ik vind het prachtig hoe jij jouw spirituele gaven gebruikt hebt om mij die informatie te verstrekken die ik echt zocht. Als ik in de toekomst nog met bepaalde dilemma?s zit, ben jij diegene die ik opnieuw contacteer. Dank je liefste Anne. Ik draag jou in mijn hart. Liefs, Iris .




Ervaring van Iris met waarzegger Anne   Ervaring van Iris met waarzegger Anne   Ervaring van Iris geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Soms heb je gewoon een luisterend oor nodig. Ik voelde me echt gehoord door Anne. Ze herkende mijn blokkade op mijn studie en wist me in de juiste richting te sturen. Mijn gedachtegang die vastliep door overthinking is eindelijk voorbij. Ik ga me vastbijten op de juiste richting, zodat ik met vol enthousiasme me scriptie kan afronden. Dank je Anne voor het duwtje in de juiste richting.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Hartelijk dank voor de hulp die je net gaf met het doorbreken van de geldpatronen in mijn familie lijn. Ik ga weer met vertrouwen de toekomst in.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Anne   Ervaring van Nathalie met waarzegger Anne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Yeetje wat ben je goed en wat ben ik je dankbaar voor hoe goed jij een Reading kan geven. Geweldige inzichten geef je. Waardeer het heel erg.




Ervaring van N. Dankbaar met waarzegger Anne   Ervaring van N. Dankbaar met waarzegger Anne   Ervaring van N. Dankbaar geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerrotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden