Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerrotterdam.nl


  Online waarzeglijn met online waarzeggers uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Rotterdam geven online hulp en advies. Hier krijgt u online hulp en advies van online waarzeggers uit Rotterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Superlief en oprecht. Hoop dat al je voorspellingen snel uit mogen komen. Wat hebben we een goed leuk gesprek gehad. Had ik echt nodig. Ik houd je op de hoogte.

Gr.C.




Ervaring van Cindy met waarzegger Leandra   Ervaring van Cindy met waarzegger Leandra   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Hallo,

Op de eerste vraag recht op de bal, de tweede moet ik nog plaatsten.
Bedankt voor je Reading.




Ervaring van R met waarzegger Yoshua   Ervaring van R met waarzegger Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dank je wel. Je bent de enige die precies weet hoe ik in deze situatie sta.
Heb net contract aangepast.
Hopelijk blijft dit bootje varen en is het groen met A.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Friezin met waarzegger Joke   Ervaring van Friezin met waarzegger Joke   Ervaring van Friezin geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Sonja, je bent snel en zelfverzekerd. Ik heb het gevoel dat jouw voorspelling gaat uitkomen. Ik laat het meteen weten op deze site. Ik begrijp dat er meer positief zijn over jou en dat snap ik helemaal. Aanrader ben je.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sonja   Ervaring van anoniem met waarzegger Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anke
  Ervaring met waarzegger Anke
  Dag Anke,

Dank voor uw begrip en geduld.
Loslaten is vertrouwen.

Dankjewel
Marijke.




Ervaring van Marijke met waarzegger Anke   Ervaring van Marijke met waarzegger Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met waarzegger Sanne   Ervaring van Ilse met waarzegger Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.




Ervaring van Wendy met waarzegger Anne   Ervaring van Wendy met waarzegger Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Een paar dagen geleden heb ik je uitgebreid gesproken, deels over m'n gevoeligheid, waar ik niet eens over belde. Ik wilde even laten weten dat de 'kerstbal' duidelijk verschil maakt. En dat ik idd ook (sneller dan ik dacht) een inzicht heb gekregen. Super, dankjewel.




Ervaring van B.B. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van B.B. met waarzegger Mari Elena   Ervaring van B.B. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.




Ervaring van Anneke met waarzegger Marie   Ervaring van Anneke met waarzegger Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met waarzegger Olga   Ervaring van Joffe met waarzegger Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Petrus
  Ervaring met waarzegger Petrus
  Dankjewel voor de heldere uitleg.




Ervaring van Julie met waarzegger Petrus   Ervaring van Julie met waarzegger Petrus   Ervaring van Julie geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hartelijk dank, ik heb u gisteren gebeld. Ik was totaal uitgeput en u heeft me positieve energie gestuurd, nu dat was de komende uren duidelijk voelbaar. Ik heb er vandaag ook nog deugd van, aangename man, dank je.




Ervaring van A. met waarzegger Beau   Ervaring van A. met waarzegger Beau   Ervaring van A. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J met waarzegger Anne   Ervaring van J geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dinah
  Ervaring met waarzegger Dinah
  Lieve Dinah, super bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Je hebt me helemaal teruggezet in mijn kracht en voel zoveel rust nu. Je hebt me inzicht gegeven in de situatie waar ik nu in zit en heb er door jou vertrouwen in gekregen. Dank voor je inzichten, tips en je luisterend oor. Tot de volgende keer. X Lini.




Ervaring van Lini met waarzegger Dinah   Ervaring van Lini met waarzegger Dinah   Ervaring van Lini geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met waarzegger John   Ervaring van x met waarzegger John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Je bent een medium in hart en nieren, zoals ze horen te zijn. Heel goed dus. Dank je voor je hulp. Groet Maria.




Ervaring van Maria met waarzegger John   Ervaring van Maria met waarzegger John   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sarina
  Ervaring met waarzegger Sarina
  Lieve Sarina,
na een lange tijd jouw weer gesproken vandaag. Wat ben ik blij je stem te horen, jouw opbeurende woorden en hoe mijn situatie verder zal verlopen. Je bent de rust zelve die je overbrengt op mij en je andere clienten. Ik vind je een top medium. Je hebt mij mezelf d'r net weer terug gezet, met mijn beide benen. Dank je wel mijn engel.




Ervaring van IK je weet wel met waarzegger Sarina   Ervaring van IK je weet wel met waarzegger Sarina   Ervaring van IK je weet wel geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Even een dikke bedankt voor je steun en het blijven geloven in mij, ook was ik het even kwijt
een dikke bedankt.




Ervaring van xxx met waarzegger Amber   Ervaring van xxx met waarzegger Amber   Ervaring van xxx geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.




Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria met waarzegger Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs van D.




Ervaring van Binki met waarzegger Sonja   Ervaring van Binki met waarzegger Sonja   Ervaring van Binki geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gabie
  Ervaring met waarzegger Gabie
  Ik sprak jou net over de man die nu nog een beetje afstand houdt maar waarvan jij overtuigd bent dat het zeker goed komt. Kortom, super lieve dame ben je. Ons gesprek heeft me echt goed gedaan, belde je nu voor het eerst maar ga je zeker vaker bellen. Dank je wel. Liefs F & F. Hij die net tijdens ons gesprek appte. Xxx.




Ervaring van F met waarzegger Gabie   Ervaring van F met waarzegger Gabie   Ervaring van F geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine. Ons gesprek werd afgebroken maar je bent geweldig. Ik laat je zeker weten of je voorspellingen uitkomen. Je bent wel echt super accuraat en zo fijn om mee te praten. Dankjewel.

Liefs.




Ervaring van Ruch met waarzegger Sabine   Ervaring van Ruch met waarzegger Sabine   Ervaring van Ruch geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Super super bedankt SherlockOryn, was echt een super reading.
En dan heb ik je pas vandaag voor t eerst gesproken.
Lieve mensen bel deze man, hij is supergoed en t is t wachten zeker waard, hij vertelt geen onzin, maar voelt je energie supergoed aan en wat hij dan vertelt, geweldig.

Keep it up.

Ik denk dat je nu wel weet wie.

Een heel fijne avond.

Een zeer tevreden klant .




Ervaring van Happy girl met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Happy girl met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau je had gewoon gelijk over alles tot nu toe. Ik sta serieus versteld van je heldere inzichten. Je bent een fijn persoon om mee te praten, en dat gaat vaak ook gepaard met de nodige humor, wat het dan net weer even minder zwaar maakt allemaal. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Simone met waarzegger Beau   Ervaring van Simone met waarzegger Beau   Ervaring van Simone geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.




Ervaring van M met waarzegger Olga   Ervaring van M met waarzegger Olga   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique, WAT BEN JIJ GOED. 1 van de beste op deze lijn jou tijdsbepaling was onherroepelijk juist. Wat een ommekeer die ik ondanks moeilijk kon geloven.
Je ben 1000 sterren waard.
Bedankt voor alles tot nu toe, ik zal je zeker nog nodig hebben in de toekomst.
Ik kan Monique aanraden aan iedereen.
Ze weet wat ze doet en is top
Veel liefs .




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga je bent een topper
Bedankt veel liefst Desi.




Ervaring van Desi met waarzegger Olga   Ervaring van Desi met waarzegger Olga   Ervaring van Desi geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeannet
  Ervaring met waarzegger Jeannet
  Lieve Jeannet, dank je wel voor het mooie consult 29/6. Alles wat je zei klopte. Ondanks mijn sterke intuitie toch af en toe weer die valkuil(ego) de twijfel/frustratie-emotie tav mijn tweelingziel (al 10 jaar tweelingzielrelatie op afstand). Accepteren en weer doorgaan. Wat goed dat je begon over dubbele getallen. Ik zie nl sinds begin dit jaar bijna elke dag dubbele getallen op de klok van mijn mobiel. Maar ook de speciale confrontaties op TV of sociale media? zomaar uit het niets?. Inderdaad aanwijzingen van het universum. Dus heel erg bedankt voor het helpen herinneren en de nieuwe inzichten. Had ik echt even nodig.




Ervaring van Monica met waarzegger Jeannet   Ervaring van Monica met waarzegger Jeannet   Ervaring van Monica geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeannet
  Ervaring met waarzegger Jeannet
  Lieve Jeannet, dank je voor het mooie consult. Alles wat je zei klopte. Ik heb zelf sterk ontwikkelde gaven maar laat mij toch af en toe weer verleiden door mijn ego. Ik heb dan weer die emotie m.b.t mijn tweelingziel al 10 jaar lang de twijfel frustratie.




Ervaring van Monica met waarzegger Jeannet   Ervaring van Monica met waarzegger Jeannet   Ervaring van Monica geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Lieve lieve Marie, je bent een schat van een mens
een van de beste. Jou geduld, zachte stem en persoonlijkheid heeft me enorm geholpen. Jou inzichten en voorspellingen zijn zo waar, ben zoooo blij dat ik in jouw ben blijven geloven en door jou kon ik in mezelf geloven. Ik kan verder aanraden aan personen die met iets zitten. Marie te bellen deze straffe madam kan u helpen.
We zijn er nog niet helemaal.
Merci Marie

Wonder.




Ervaring van Ann met waarzegger Marie   Ervaring van Ann met waarzegger Marie   Ervaring van Ann geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Lieve Anna, hartelijk bedankt voor het mooie consult. Je hebt me inzichten gegeven en kracht om door te gaan. Ik bel je zeker terug.

Mieke.




Ervaring van mieke met waarzegger Anna   Ervaring van mieke met waarzegger Anna   Ervaring van mieke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  1 woord: Geweldig. Dank je wel Anny.
Groet.




Ervaring van Ram met waarzegger Anny   Ervaring van Ram met waarzegger Anny   Ervaring van Ram geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Han
  Ervaring met waarzegger Han
  Han is in 1 woord fantastisch. De dingen die hij zegt kloppen, ik mag hem graag bellen.

Groetjes Jeannette.




Ervaring van Jeannette met waarzegger Han   Ervaring van Jeannette met waarzegger Han   Ervaring van Jeannette geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar,

Bedankt. Zo snel en begripvol.
Dankjewel.




Ervaring van Marijke met waarzegger Shar   Ervaring van Marijke met waarzegger Shar   Ervaring van Marijke geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerrotterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden